Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /storage/content/69/199269/jml.se/public_html/wp-content/themes/digon/framework/functions/framework-functions.php on line 74 Om oss - JML-System AB
prevnext
Menu

Om oss

JML-System grundades 2003 och har utvecklats till att idag vara Sveriges ledande AV-företag. Företaget har erhållit ett flertal priser. Dagens Industri har utsett företaget till Gasellföretag vid två tillfällen, ett år till det snabbaste växande företaget i Uppland och ett av landets snabbast växande företag. Veckans affärer utsåg 2016 företaget till ett av Sveriges Superföretag.

JML-System har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Enköping och Örebro.

Vi har specialiserat oss på helhetslösningar inom bild och ljud som ofta innehåller projektering, programmering av styrsystem, installation, utbildning, service och support.

Sedan november 2017 ingår vi i Dustin Group som är en av nordens ledande återförsäljare av IT-produkter med tillhörande tjänster till företag, offentlig sektor och privatpersoner.

Sedan maj 2019 är dotterföretaget DAV Partner AB, ett specialistbolag mot offentlig upphandling, fusionerat i sin helhet in i JML-System AB. Ramavtal med exempelvis Kammarkollegiet, SKL Kommentus samt Göteborgs stad Inköp och Upphandling är överlåtna till JML-System.

Läs mer om Dustin Group här: www.dustingroup.com