prevnext
Menu

Om oss

JML-System grundades 2003 och har utvecklats till att idag vara Sveriges ledande AV-företag. Företaget har erhållit ett flertal priser. Dagens Industri har utsett företaget till Gasellföretag vid två tillfällen, ett år till det snabbaste växande företaget i Uppland och ett av landets snabbast växande företag. Veckans affärer utsåg 2016 företaget till ett av Sveriges Superföretag.

JML-System har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Enköping och Örebro.

Vi har specialiserat oss på helhetslösningar inom bild och ljud som ofta innehåller projektering, programmering av styrsystem, installation, utbildning, service och support.

Sedan november 2017 ingår vi i Dustin Group som är en av nordens ledande återförsäljare av IT-produkter med tillhörande tjänster till företag, offentlig sektor och privatpersoner.

Sedan maj 2019 är dotterföretaget DAV Partner AB, ett specialistbolag mot offentlig upphandling, fusionerat i sin helhet in i JML-System AB. Ramavtal med exempelvis Kammarkollegiet, SKL Kommentus samt Göteborgs stad Inköp och Upphandling är överlåtna till JML-System.

Läs mer om Dustin Group här: www.dustingroup.com